• Lågsäsong på klubben

• Ny samarbetspartner Täby Indoor Golf

• Vinterträning

Lågsäsong på klubben
Säsongen 2021 är till ända. Banan, reception/shop och restaurangen har stängt för denna säsong. Det betyder dock inte att klubben ligger helt öde. Vi är fortfarande på plats. Banpersonalen jobbar med att göra banan redo för vintern samt tvättar, servar alla klippare och maskiner. På kansliet så har planeringen inför kommande säsong redan kommit i gång och nästa vecka kommer vi att skicka den första delbetalningen på nästa säsongs avgifter. Den kommer skickas via mail. Därför ber vi er kontrollera er mailadress i MinGolf.
Önskar ni komma i kontakt med kansliet går det bra att maila till receptionen@tabygk.se Är det något ni vill ta med oss på plats finns vi där måndag – torsdag kl. 9 – 15. Hör gärna av er innan så att vi inte är ute eller upptagna i möten.

Ny samarbetspartner - Täby Indoor Golf
Golf blir roligare när det spelas året runt, nu erbjuds medlemmar i Täby Golfklubb följande:
*   Gratis medlemskap i Indoor Golf Group.
*   5% rabatt på ord. pris från första bokningen och upp till 10% extra återbäring på spel.
*   Fram till och med 17 november får alla medlemmar i Täby GK 30% rabatt på ord.pris. För att utnyttja detta erbjudande, ange kod TABYGK när du bokar dina tider (notera att man inte kan få dubbel rabatt, dvs 5% +30%).

För mer info och prislistor, kolla in: Täby Indoor Golf

För att boka tider, gå in på: Bokning"

Välkomna!
/Täby Indoor Golf

Vinterträning
Är du sugen på att utveckla ditt golfspel under vintern så finns det möjlighet för alla kategorier golfare, ung som gammal, nybörjare eller erfaren. Det finns ett fåtal platser kvar så anmäl dig nu!

Juniorträningar

Nu kan du anmäla dig till vinterns och nästa sommars juniorträningar och läger. Klicka på länken för anmälan.  Täby Golfklubb > Boka aktivitet (kanslietonline.se)
Här kan du läsa mer:
Breddträning - Kurser 2021-2022 klicka här
Rookietour - Kurser 2021-2022 - Rookie Tour klicka här
TeenTour - Kurser 2021-2022 - Teen Tour klicka här

Gruppträning - Vinter - 12 veckor - för alla!

Vi tränar på allt i spelet i detta program.
Anmäl dig på Tee View hemsida här!
- Antal pass: 12 * 50 minuter.
- Gruppstorlek: 4 - 5 personer.
- Målgrupp: För alla som vill lära sig mer om alla delar i spelet.
- Vi tränar varannan vecka med start i november.
- Kostnad: Ord.pris, 3 495 kr.
- Dag/Tid: Tisdagar, kl. 10.30, 12.00 eller 13.10.
- Dag/Tid: Lördagar, kl. 13.00, 14.30, 16.30 eller 17.30.
- Plats: Täby Golf Akademi, Täby Golfklubb, Skålhamra Gård.

GOLFFYS - Vinter - 12 veckor - för alla!

Vi tränar fys som du behöver för att spela bättre golf.
Anmäl dig på Tee Views hemsida här!
- Antal pass: 12 * 50 minuter.
- Gruppstorlek: 4 - 5 personer.
- Målgrupp: För alla!
- Vi tränar varannan vecka med start i november.
- Kostnad: Ord.pris, 3 495 kr
- Dag/Tid: Fredagar, kl. 15.00 - 15.50.
- Plats: Täby Golf Akademi, Täby Golfklubb, Skålhamra Gård.