• Nya öppettider

• Höstens städdagar

• Medlemsförmåner

Nya öppettider
Från och med måndagen den 13 september så har reception och shop öppet från 07.30 till 16.00 alla dagar. För att komma i kontakt med oss utanför dessa öppettider går det bra att mejla till receptionen@tabygk.se

Alla startar från hål 10
Nu har vi bytt spelordning på de två 9 håls slingorna. Det betyder att alla som har en bokad tid oavsett om det är tävling eller sällskapsspel startar från hål 10.
Ska ni bara spela 9 hål går det bra att starta på hål 1. Hål 18 behöver vara tomt samt att ni hör med receptionen innan spel.

Anledningen till att vi gör denna ändring är bland annat för att minska slitaget på första nio hålen, för att eventuell frost släpper tidigare på hål 10 – 18, färre starttider fryser då inne. Vid frost så är det absolut förbjudet att beträda banan. Endast efter behörig personal gett klartecken för spel får banan beträdas.

Just kallare och fuktigare väder gör banan mer känslig för sjukdomar och andra skador. Det är därför otroligt viktigt att vi hjälps åt att laga nedslagsmärken och lägga tillbaka uppslagen torv.

Kampanjen 18 av 18! Laga minst ett nedslag på varje green. Påminn dina medspelare att göra detsamma. Ha alltid greenlagaren i fickan innan du slår ut! Kolla på filmen här för att se hur du lagar ett nedslagsmärke på ett korrekt sätt.

Tävling söndag 19e
Söndag den 19 september spelas en bästboll tävling. Det finns fortfarande platser kvar så ta chansen att spela en rolig lag-tävling tillsammans med kompisen, mamma, farfar eller någon annan du alltid velat tävla med. Anmälan görs via MinGolf. Sista anmälningsdag är onsdag 15 september.

Höstens städdagar
Vill du hjälpa till på höstens städdagar? Helgen den 16 – 17 oktober så genomförs höstens städdagar. Båda dagarna är mellan klockan 9 – 13. Anmälan görs i MinGolf (precis som du skulle anmäla dig till en tävling). Som tack för att du ställer upp får du en greenfee biljett som gäller säsongen 2022. Är du med båda dagarna får två biljetter.

Medlemsförmåner
Utbyten

Har du som fullvärdig medlem utnyttjat utbytet som vi har med Bro-Bålsta, Sollentuna och Wäsby golfklubb. I ditt medlemskap kan du spela 2 gånger gratis på varje bana. Utbytet gäller måndag – torsdag. För att boka dessa tider och se tillgänglighet behöver ni ringa till respektive klubb. Här kan läsa mer om 30 – avtalet.

Rangekort

Du vet väll att du har ett visst antal fria rangebollar som ingår i ditt medlemskap. Har du inte plockat ut ditt rangekort (engångskostnad 100 kr) för säsongen är det dags att göra det nu. Välkomna in i shopen. Här finns mer information om dina rangekortsförmåner.