Nyhetsbrev
Innehåll
  • Banan stänger

  • Blåsning av bevattningen

  • Ändring av kategori/utträden

  • Kvarglömda saker

  • Din kontaktinformation

  • Träning & Resor


Banan stänger
Lördag den 30 oktober stänger banan för denna säsong. Det betyder att sista speldag är fredag den 29/10. Samtidigt stänger rangen, korthålsbanan och övriga träningsområden.
Restaurangen stänger nu på söndag den 24 oktober. Reception och shop har öppet 9 – 15 alla dagar fram till stängning. Behöver ni komma i kontakt med klubben utanför dessa öppettider går det bra att skicka mail till receptionen@tabygk.se

All personal på klubben säger ett stort tack till er alla härliga, glada medlemmar som gjort denna säsong möjlig! Nu sätter vi punkt för säsongen 2021 och blickar fram mot 2022! Arbetet fortsätter med att göra nästa säsong till en ännu bättre upplevelse för er medlemmar och våra gäster.  

Blåsning av bevattningen
Nu på onsdag den 27 oktober kommer vi påbörja blåsning av bevattningssystemet. Det innebär att vi med hjälp av tryckluft blåser ur allt vatten från varje sprinkel. Detta görs för att undvika att ledningarna ska frysa sönder. Det går inte riktigt att kontrollera vilken sprinkel som blåses utan det sker slumpmässigt så spelar ni banan under onsdag och torsdag nästa vecka så var beredd på att det kan låta och spruta ut vatten ur sprinkels. Tack för ert överseende.  

Ändring av kategori/utträde
Har ni för avsikt att ändra er medlemskategori eller utträda Täby Golfklubb behöver ni meddela detta till kansliet senast den 31 oktober 2021. Skicka mail till Linda Persson linda@tabygk.se eller receptionen@tabygk.se och meddela din ändring/utträde.

Kvarglömda saker
Har ni möjligtvis tappat bort någon klubba eller liknande under säsongen så ber vi er kontakta oss eller alternativt komma förbi senast nästa fredag. Saker som är kvar kommer att skänkas bort.

Dina kontaktuppgifter
Då vi snart kommer att påbörja faktureringen av medlemsavgiften inför nästa säsong vore det till stor hjälp om ni kunde kolla så att era kontaktuppgifter stämmer i MinGolf. Det är dessa uppgifter vi använder oss av när vi ska kontakta er. Du hittar dina kontaktuppgifter under mina inställningar/mina kontaktuppgifter. Tack för din hjälp. 

Träning & Resor
Träning i vinter

Är du sugen på att utveckla din golf under vintern finns det möjlighet att göra detta i vår studio. Vi erbjuder träning individuellt och i grupp. För mer information klicka här.

Resor till våren

Vill du kickstarta golfsäsongen 2022 så kan du göra det! Boka vårens resa redan nu! För mer information klicka här.