• REA i shopen

• Ändring av kategori/utträde

• Skåp

REA i shopen
Vi fortsätter REAN i shopen. Just nu är det minst 30% rabatt på hela sortimentet! Köp ett snyggt Täby plagg eller gör en bra deal på bollar och handskar! Välkomna in!

Städdagarna
Helgen den 16 – 17 oktober genomför vi höstens städdagar. Båda dagarna är det mellan klockan 9 – 13. Vi hjälps åt med att röja upp på och runt hela banan och klubbhusområdet. Efter avslutat arbete ingår det lunch i klubbhuset. Som tack för hjälpen så erhåller ni en greenfee biljett för nästa säsong. Är ni med båda dagarna får ni två. Anmälan till städdagarna görs på MinGolf (ligger upplagt som tävlingar)

Under städhelgen gäller följande för spel: För tider bokade innan klockan 11 går det endast att spela 9 hål då den ena slingan kommer vara avstängd på grund av arbete. Vill ni spela 18 hål måste ni ha en starttid från klockan 11 och framåt.

Banans status
Arbetet att göra banan förberedd inför vintern är i full gång. Just nu är det störst fokus på blåsa bort löv och hindra svampangrepp på greenerna. Nu på måndag kommer greenerna att dressas vilket kan komma att påverka spelet en del.

Det är dock fortsatt väldigt viktigt att laga era nedslagsmärken då skador som uppkommer nu påverkar banans kvalitet till våren. Tänk 18 av 18! Laga minst ett nedslag på varje green!

Ändring av kategori/utträde
Har du för avsikt att ändra din medlemskategori eller utträda ur Täby Golfklubb behöver det meddelas till Linda Persson eller receptionen senast den 31 oktober 2021. Se kontaktuppgifter nedan.

Linda Persson: linda@tabygk.se 079 310 22 48

Receptionen: receptionen@tabygk.se 08 510 232 61

Skåp
Har ni skåp på klubben så glöm inte att städa ur det nu när säsongen börjar närma sig sitt slut. Se framför allt till att tömma skåpet och bagen på mat och annat ätbart då det annars kan locka till sig objudna gäster som tyvärr kan ha sönder det ena och andra. Vill ni inte ha kvar ert skåp till nästa säsong så hör av er till klubben då det är hög efterfrågan på skåp. Skicka i så fall ett mejl till linda@tabygk.se