Välkommen som gäst

Som gäst hos Täby golfklubb kan du ta del av en fantastisk 18-hålsbana i vacker natur. Hålen längs Vallentunasjön erbjuder både fantastisk golf men också en naturupplevelse. Täby Golf Akademi kan om du önskar hjälpa dig att analysera din golf och ge dig värdefulla träningstips. Vi använder den senaste tekniken i vår golfstudio och erbjuder också anpassning av din utrustning.

Hcp gräns för gäster är 36 och det totala hcp i varje starttid får uppgå till max 144

Samarbeten

30-Avtalet: Som fullvärde medlem i Täby GK kan du inom ramarna för 30-avtalet spela kostnadfritt på Sollentuna, Wäsby och Bro-Bålsta GK måndag tom torsdag. Två gånger per klubb och medlem utan att erlägga greenfee. Klubbarna byter 30 tider per vecka och max 10 ronder kan utnyttjas per bana och av respektive klubb. Man kan endast ha en tid bokad per klubb och bokning sker via tfn och kan ske 30 dagar i förväg.

Täby GK - Arninge GK fullvärdig, vardags och juniormedlemmar i respektive klubb spelar fritt motvarande den kategori man har. Samarbetet sträcker sig från midsommarafton tom den 1 augusti.

Övriga samarbetsklubbar - samma pris som gäst till medlem

Arninge GK, Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Wäsby GK, Åkersberga GK, Österåkers GK (gäller endast västerled)

Restaurangen

Vår förnämliga restaurang är en uppskattad avslutning på golfrundan. https://www.restaurangskalhamragard.se/