Välkommen som gäst

Som gäst hos Täby golfklubb kan du ta del av en fantastisk 18-hålsbana i vacker natur. Hålen längs Vallentunasjön erbjuder både fantastisk golf men också en naturupplevelse. Täby Golf Akademi kan om du önskar hjälpa dig att analysera din golf och ge dig värdefulla träningstips. Vi använder den senaste tekniken i vår golfstudio och erbjuder också anpassning av din utrustning.

Samarbeten

24/24/24 Som fullvärdig medlem i Täby GK kan du inom ramarna för 24/24/24 avtalet spela kostnadfritt på Sollentuna, Wäsby och Bro-Bålsta GK måndag tom torsdag. Klubbarna byter 24 tider per vecka och max 10 ronder kan utnyttjas per bana och av respektive klubb. Man kan endast ha en tid bokad och bokning sker via tfn och kan ske med obegränsad framförhållning.

Täby GK - Arninge GK fullvärdig, vardags och juniormedlemmar i respektive klubb spelar fritt motvarande den kategori man har. Samarbetet sträcker sig från midsommarafton tom den 4 augusti.

Övriga samarbetsklubbar - samma pris som gäst till medlem

Arninge GK, Brå-Bålsta GK, Sollentuna GK, Wäsby GK, Åkersberga GK, Österåkers GK, Sigtuna GK

Restaurangen Vårt 19-e hål

Vår förnämliga restaurang är en uppskattad avslutning på golfrundan.