Vägbeskrivning från Stockholm och Norrtälje (E18)

Från Sockholm: Ta avfart 183 mot Täby Kyrkby. Följ Bergtorpsvägen ca 6 km mot Täby Kyrkby.(Kör inte ner på nya Norrortsleden!) Vid Circle K macken sväng vänster i rondellen mot Sollentuna. Kör vidare c:a 2 km (på Frestavägen). Följ vägvisare Skålhamra/Täby GK 3 km.

Från Norrtälje: Ta avfart 187 vid trafikplats rosenkälla. Ta höger i rondellen och kör norrortsleden till avfart Täby Kyrkby. Ta höger ut på bergtorpsvägen, i första rondellen sväng vänster och följ vägen ca 2 km. Ta sedan höger i på Skålhamravägen ca 3 km.

Vägbeskrivning från Stockholm och Uppsala (E4)

Ta avfart 173 trafikplats Häggvik. Kör Norrortsleden, väg 265, mot Täby. Efter c:a 5 km sväng av vid avfart Hagby, Återvinningsanläggning och följ skyltningen. Sväng höger och ta vänster i rondellen och kör vidare mot Hagby Gård c:a 1 km. Följ vägvisare Skålhamra/Täby GK 3 km.