Greenfee samt övriga priser

Täby GK tillämpar differentierad prissättning alla priser inklusive eventuella rabatter per starttid ligger synliga i bokningssystemet. Priset varierar beroende på säsong, dag och klockslag. Gäst betalar mellan 400-800 kr för 18 håls spel.

Lördag, söndag och helgdagar före kl 13.00 är reserverat för medlemmar och gäster till medlemmar. Övriga dagar och tider är alla hjärtligt välkomna!

Handicapbegränsning:

• Herrar max hcp 30
  • Damer max hcp 30

Policy gällande Introduktionskort

SGF:s och SGDF:s introduktionskort samt PGA, GAF och SGA kort kan nyttjas för besök hos oss på Täby Golf i tjänste- och studiesyfte förutsatt att besöket anmälts minst en dag i förväg. Gäller fr.o.m 1 maj.

Vi tillämpar samma avgiftsregler som din hemmaklubb vid nyttjande av introduktionskort. Möjligheten till spel utan erläggande av ordinarie greenfeeavgift gäller ej vid spel lördag, söndag, helgdag med start före 14.00.

Vid deltagande i tävling eller företagsgolf/gruppbokning kan ovanstående kort ej användas.

Möjlighet till spel för innehavare av korten gäller vid ett speltillfälle per säsong.

Denna policy gällande SGF:s och SGDF:s introduktionskort samt PGA, GAF och SGA kort följer de rekommendationer som SGF fastställt på årsmöte 2010.

Anmälan av besök sker till: receptionen@tabygk.se

Korthålsbanan

Greenfee för korthålsbanan är 100 kr. Då får du spela obegränsat hela dagen.

Övriga priser

Hyra av vagn: Ingår i greenfee

Hyra av golfbil medlem: 350 kr. Med läkarintyg: 250 kr

Hyra av golfbil gäst: 450 kr. Med läkarintyg 350 kr

Golfbil bokas genom att ringa till tidbokningen på tel. 08-510 232 61 eller via Min Golf samtidigt som du bokar tid.

Du är alltid välkommen att ringa klubben, 08-510 232 61 för information och bokning av speltider