Greenfee samt övriga priser

Täby GK tillämpar differentierad prissättning. Alla priser inklusive eventuella rabatter per starttid ligger synliga i bokningssystemet. Priset varierar beroende på säsong, dag och klockslag.

Lördag, söndag och helgdagar före kl 13.00 är reserverat för medlemmar och gäster till medlemmar. Övriga dagar och tider är alla hjärtligt välkomna!

Om du inte anmäler dig i receptionen alternativt ej avbokar i tid, debiteras du som ej medlem full greenfee och som medlem halv greenfee. Upprepas detta kommer du att stängas av för bokning under 14 dagar.

Korthålsbanan

Greenfee för korthålsbanan är 100 kr. Då får du spela obegränsat hela dagen.

Övriga priser

Hyra av vagn: Ingår i greenfee

Hyra av golfbil medlem: 350 kr. Med läkarintyg: 250 kr

Hyra av golfbil gäst: 450 kr. Med läkarintyg 350 kr

Golfbil bokas genom att ringa till tidbokningen på tel. 08-510 232 61 eller via Min Golf samtidigt som du bokar tid.

Du är alltid välkommen att ringa klubben, 08-510 232 61 för information och bokning av speltider