Johanna Samuelsson

Johanna Samuelsson spelar collegegolf för University of Tulsa, Oklahoma, i USA från hösten 2015

Johanna 2017 - Johannesberg

Johanna 2017 - Johannesberg

Johanna har deltagit i Team Täbys verksamhet från ung ålder och det har bland annat lett henne till collegestudier i USA. 
 
Hennes egna ord om sommarsäsongen 2017 hemma i Sverige:
---
Sedan jag kom hem i slutet av juni från College i USA har det blivit mycket golf här hemma i Sverige. Bland annat Johannesberg Ladies Open och Castellum Ladies Open i Sundsvall. 
 
Johannesberg Ladies Open är en av Swedish Golf Tours tävlingar som jag spelade 28-29 juli på Johannesbergs Golfklubb. Rolig bana som kräver bra spelstrategi och att vara rak ifrån tee. Jag sköt 73-68-72 (-3) som räckte till en delad 3:e plats och bästa amatör! 
 
 
Den 2-4 augusti var det dags för Castellum Ladies Open på Sundsvalls Golfklubb, som är en Access-Tour till Ladies European Tour (LETAS). Jag sköt 70-70-70 (par) för att komma delad 7:a, bara två slag från vinnaren och återigen bli bästa amatör! 
 
 
Det har varit en rolig sommar med många steg i rätt riktning inom golfen. Nu ser jag fram emot att åka tillbaka till Oklahoma för att börja mitt 3:e år på college!
---
 
Johanna kom dessutom 2:a i vår egen JMI på Täby - JMI Täby Svea Leasing Junior Open 2017
 
Vi önskar Johanna fortsatt lycka till med studierna och golfen i USA efter dessa fina framgångar. Vi ser fram emot att du kommer hem igen för att bland annat spela Elitseriespel för Täby GK sommaren 2018.
 
Följ Johanna i USA: Roster Tulsa Hurricanes och på Facebook TulsaGolf
 
Golf i Sverige: Golfdata
 
För Team Täby
Johan von Reedtz