Privat juniorsponsor Team Täby 2018

Kan du tänka dig att stötta ungdomsverksamheten i Team Täby under 2018 med ett bidrag?

Täby GKs ungdomsverksamhet Team Täby drivs idag helt utan bidrag från klubben och har därmed inga kostnader som belastar övriga medlemmar. Detta gör oss unika i golf-Sverige. Verksamheten finansieras främst genom träningsintäkter, sponsorer samt arrangemang av tävlingar som JMI Täby Svea Leasing Junior Open.

Ambitionen med klubbens ungdomsverksamhet är att erbjuda så mycket bra golfträning som möjligt för som många som möjligt. Tack vare det fina samarbetet med TeeView har vi under de senaste åren expanderat verksamheten rejält och idag tränar över 300 barn och ungdomar regelbundet. Detta är en mycket viktig bas för rekrytering av nya medlemmar och som bonus har vi dessutom avancerat ordentligt på Sveriges juniorranking de senaste åren.

Ett sätt för att ge Team Täby nya intäkter vilket kan ge ännu bättre ungdomsverksamhet i olika former är att vi nu erbjuder alla medlemmar att bli "Privat juniorsponsor".

Vad får du?

• Den fina känslan av att göra gott för kommande generationer!
  • Välkomstmail med tack för att du stöttar Team Täby
  • Bricka till golfbagen med text ”Team Täby Juniorsponsor 2018”
  • Ditt namn på hemsidan under Junior-sidorna
  • Inbjudan till tävling 18 hål, ”Team Täby Juniorsponsor”, där du och en vän deltar kostnadsfritt. Tävlingen genomförs en lördag eller söndag i mitten/slutet av september 2018 (närmare info kommer). Spelformen är lagtävling med 2 spelare per lag med bästboll, plus en junior med i varje boll. Vi lottar ihop om man inte har en partner att spela med.
  • Sammanfattande mail efter säsongen där vi informerar om vad Team Täby har genomfört under säsongen

Hur gör du?

• Sponsringbelopp 2018 är 502 kr (vi delar Swish-kontot med övriga klubben så en udda siffra gör det enklare att boka pengarna på Team Täbys konto)
  • Swisha 502 kr till Täby GK med Swish-nummer 123 032 01 19. Ange "Juniorsponsor 2018, Förnamn Efternam" som text
  • Ange namn och email nedan, klicka sedan i kryssrutan vid "I'm not a robot" och klicka till slut på "Skicka"-knappen. Då kan vi skicka email med tack och hålla kontakten

Tack för att du ställer upp och stöttar Team Täby 2018!

Juniorkommittén Team Täby