Juniortävlingar

Juniortävlingar på Täby GK

Att tävla i juniortävlingar är roligt och kanske lite pirrigt i början. Det finns både möjlighet att tävla på Täby GK och utanför klubben representerades Täby GK.

Inom ramen för juniorverksamheten, Team Täby, på Täby GK kan alla juniorer i alla åldrar och kunskapsnivå att hitta "sina" tävlingar. En junior börjar troligen spela i klubbtävlingar för att successivt spela tävlingar på andra klubbar allt efter kunskapsnivå.

Inom Team Täby har vi plats för alla juniorer från de allra yngsta till äldre elitsatsande ungdomar. Vi vill att det skall vara roligt att tävla och att det skall finnas tävlingar för alla våra juniorer.

På Täby GK genomförs följande juniortävlingar:

• BOoM, "Bredd Order of Merit"

Team Täbys alldels egen mycket populära breddtävling som genomförs på måndagar under säsongen. BOoM avslutas med en final med fina priser på höstkanten.

De yngsta juniorerna spelar 4 hål och med start 150 meter från hålet. De lite äldre juniorerna spelar 9 hål poängbogey.

• Inom ramen för SGDF:s tävlingar så anordnar Täby GK varje år en eller ett par ingående juniortävlingar.

• JMI Täby Svea Leasing Junior Open

Detta är en juniortävling som ingår i JMI-kvalserien, http://www.jmi-sweden.se/. Hit kommer duktiga juniorer från hela landet och spelar. Tävlingen har både en pojk- och en flickklass.

Bra länkar för juniortävlingar i Sverige: