Tävlingar

Att tävla i juniortävlingar är roligt och kanske lite pirrigt i början. Det finns både möjlighet att tävla på Täby GK och utanför klubben representerades Täby GK.

Inom ramen för Team Täby, på Täby GK kan alla juniorer i alla åldrar och kunskapsnivå att hitta "sina" tävlingar. En junior börjar troligen spela i klubbtävlingar för att successivt spela tävlingar på andra klubbar allt efter kunskapsnivå.

Inom Team Täby har vi plats för alla juniorer från de allra yngsta till äldre elitsatsande ungdomar och unga vuxna. Vi vill att det skall vara roligt att tävla och att det skall finnas tävlingar för alla.

LAGTÄVLINGAR

Lilla Stockholmsligan och Norrortsligan samt Tjejligan
Uttagning till dessa lag görs av lagledaren. Alla medlemmar på Täby GK är välkomna.
Intresseanmälan ska göras till lagledaren.

JSM-Klubb och Futureleague
Uttagning till dessa lag görs av tränaren. Alla juniormedlemmar på Täby GK är välkomna.
Uttagning görs utifrån nedanstående kriterier.
- Tisdagstävlingar, öppen för alla juniormedlemmar på Täby GK, dessa publiceras via GIT
- Collegespelare
- Golfgymnasiespelare
- Tävlingsnivå
- Ranking
- HCP

Elitlag
Uttagning till dessa lag görs av tränaren. Alla medlemmar på Täby GK är välkomna.
Uttagning görs utifrån nedanstående kriterier.
- Separata uttagningstävlingar
- Professionella tourer
- Collegespelare
- Golfgymnasiespelare
- Tävlingsnivå
- Ranking
- HCP

INDIVIDUELLA TÄVLINGAR

På Täby GK genomförs följande individuella juniortävlingar:
  • BOoM, "Bredd Order of Merit"

Team Täbys alldels egen mycket populära breddtävling som genomförs på måndagar under säsongen.

Den officiella BOoM-dagen är måndagar då det alltid finns en starter på plats.

• Inom ramen för SGDF:s tävlingar så anordnar Täby GK varje år en eller ett par ingående juniortävlingar.

• JMI Täby Svea Leasing Junior Open

Detta är en juniortävling som ingår i JMI-kvalserien, http://www.jmi-sweden.se/. Hit kommer duktiga juniorer från hela landet och spelar. Tävlingen har både en pojk- och en flickklass.

Bra länkar för juniortävlingar i Sverige: