BOoM

BOoM, "Bredd Order of Merit"

BOoM - Team Täbys alldels egen mycket populära breddtävling som genomförs på måndagar under säsongen.

Den officiella BOoM-dagen är måndagar då det alltid finns en starter på plats.

Spelaren kan lämna in sin BOoM-score när det passar under veckan. Scorekort lämnas i uppsatt brevlåda utanför juniorrummet. Scorekort för både lilla och stora banan kommer att finnas.

• Lilla banan

Spelare i breddgrupperna kan spela Lilla banan tills man att redo att spela på Stora banan från 150 m.

Även spelare i Golfkul kan delta i denna tävling som då spelas på Lilla banan från ordinarie tee eller från en framflyttad tee där hålen är ca 30 meter. Valfri tee med golfboll eller innebandyboll.

• Stora banan

De yngre juniorerna spelar 4 hål och med start 150 meter från hålet. De lite äldre juniorerna spelar 9 hål poängbogey. För att få spela Stora banan krävs medlemsskap- se villkor för medlemsskap.

Anmälan sker Här- Sista anmälningstid är alltid torsdag kl. 23.59 för kommande måndag.Blir det starttider över så släpps dessa fredag innan tävlingsdag kommande vecka.