JMI Funktionärer 2023

Anmälan som funktionär

Hej,

Klubbens elitjuniortävling, JMI Täby Svea Leasing Junior Open, behöver glada och frivilliga funktionärer (unga såväl som äldre) så att vi kan visa vår klubb från den absolut bästa sidan.

Tävlingen går av stapeln från fredag 7:e till lördag 8:e juli 2023 dvs den spelas under hela fredag och lördag.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att hjälpa till som "starter" och ta emot spelarna innan start. Scorerapportering sköter spelarna själva om.

Det finns en plats för alla som vill hjälpa till och det är inget krav att ”man kan allt om golftävling”. Ett gott humör och inställning fungerar alldeles utmärkt. 

De två dagarna delas in i för- och eftermiddag. Den som ställer upp en halvdag får en greenfeebiljett som uppmuntran. En heldag ger två greenfeebiljetter och lunchen betald.

Är du intresserad av att stödja juniorverksamheten så anmäl dig nedan. Ange namn, telefonnummer och email, eventuell kommentar. Klicka sedan i kryssrutan vid "I'm not a robot" och klicka till slut på "Skicka"-knappen. Vi hör sedan av oss när det börjar närma sig tävling. 

Det har varit bra uppslutning de senaste åren - flera av er har varit med flera år i rad. Kul och det uppskattas! Förhoppningsvis ställer många upp igen samt att det kommer nya ansikten. 

Vill du se fin golf och engagerade ungdomar så är detta ett gyllene tillfälle. Fint väder med sol och lagom fläktande vind utlovas...

Med vänlig hälsning,

Johan von Reedtz

Junioransvarig/Ordförande
Täby GK, Team Täby
+46 708 445568
ordf.teamtaby@gmail.com  
www.tabygk.se/se/junior

Du får ett email med bekräftelse på vad du svarat efter att du klickat på "Skicka"-knappen.