JMI Funktionärer 2018

Anmälan som funktionär

Hej,

Klubbens elitjuniortävling, JMI Täby Svea Leasing Junior Open, behöver glada och frivilliga funktionärer (unga såväl som äldre) så att vi kan visa vår klubb från den absolut bästa sidan.

Tävlingen går av stapeln från tisdag 10:e juli och till torsdag 12:e juli 2018 dvs den spelas under hela tisdag och onsdag samt på torsdag till cirka 14:00.

Det vi behöver hjälp med är tex starter på hål 1 och 10, fore caddies på hål 6 och 12 (kanske), ta emot delresultat på hål 3, 6, 12 och 15 med den egna mobiltelefonen, bemanna recording area, skriva upp resultat på scoreboard etc. Det finns en plats för alla som vill hjälpa till och det är inget krav att ”man kan allt om golftävling”. Ett gott humör och inställning fungerar alldeles utmärkt. Beroende på hur många frivilliga vi blir så får vi se hur mycket vi klarar av uppgifterna ovan.

Tisdag och onsdag delas in i för- och eftermiddag. Torsdag bara förmiddag. Den som ställer upp en halvdag får en greenfeebiljett som uppmuntran. En heldag ger två greenfeebiljetter och lunchen betald.

Är du intresserad av att stödja juniorverksamheten så anmäl dig nedan. Ange namn, telefonnummer och email, eventuell kommentar. Klicka sedan i kryssrutan vid "I'm not a robot" och klicka till slut på "Skicka"-knappen. Vi hör sedan av oss när det börjar närma sig tävling.

Under förra årets tävling hade vi bra uppslutning. Kul! Förhoppningsvis ställer flera av er upp igen samt att det kommer nya ansikten. Alla är välkomna. Vill du se fin golf och engagerade ungdomar så är detta ett gyllene tillfälle. Fint väder med sol och lagom fläktande vind utlovas...

Med vänlig hälsning,

Johan von Reedtz

Junioransvarig/Ordförande
Täby GK, Team Täby
ordf.teamtaby@gmail.com
www.tabygk.se/se/junior

Du får ett email med bekräftelse på vad du svarat efter att du klickat på "Skicka"-knappen.