Täby Golfklubbs juniorverksamhet program

Juniorledare

För att kunna bli utvald till att jobba som juniorledare så är det ett krav att man är med i Team Täbys träningsverksamhet. Man ska vara en god förebild med starkt engagemang och närvaro och ha genomgått utbildning. Uttagning till detta görs av junioransvarig.

Träningsgrupper

Vi har olika grupper för att alla ska kunna välja utefter sina ambitioner och mål.

- Golfkul: Sommaraktivitet för de yngsta, träning 1 gång i veckan. Ålder 5-8 år.

- Breddgrupper / Vinter: 12 gånger. Från 9 år.

- Breddgrupper / Sommar: 1 gång i veckan gruppträning och 1 gång i veckan spel (BOoM) samt 1 gång i veckan frivillig spelträning. Från 9 år.

- Rookie grupper / Vinter: 3 gånger i veckan gruppträning golf- och fysträning.

- Rookie grupper / Sommar: 4 gånger i veckan gruppträning golf- och fysträning samt spel på banan. Summercamp ingår - 3 gånger i veckan.

- Teen Tour First & Futuregrupper / Vinter: 3 gånger i vecka gruppträning golf- och fysträning.

- Teen Tour First & Futuregrupper / Sommar: 4 gånger i veckan gruppträning golf- och fysträning samt spel på banan. Summercamp ingår - 3 gånger i veckan.

Under inomhussäsongen är vi max 6 spelare/grupp och utomhus är vi max 10 spelare/grupp.

Informationsmöte för föräldrar genomförs på Täby Golfklubb i samband med första träningstillfället.

Breddgrupper och Golfkul är öppen för alla. Rookie och TeenTour grupperna kräver medlemskapi Täby GK.

För mer information kontakta oss genom: junior@tabygk.se

Välkommen!