Seriespel

Allmän information

All generell information om seriespelet, såsom divisionsindelning, speltillfällen, tävlingsbestämmelser och resultat hittar du under 'Tävling' på SGDF:s hemsida www.sgdf.se.

Seriespel 2021

SM Klubblag, Nationella seriespelet Tävlingsmanual, divisionsindelningar mm hittar du under rubriken tävling/mästerskap på SGFs hemsida, www.golf.se

Damer Täby spelar i Div 1 Norra. Damlaget försvarade sin plats i div 1 inför 2022 efter en åttonde plats på Viksjö GK

Herrar Täby spelar i Div 2 Östra. Herrlaget avancerade till div 1 inför 2022 via en fin andraplats på Salems GK

Seriespel inom SGDF  Täby GK har flera lag i de olika åldersklasserna. Kompletta tävlingsbestämmelser, spelprogram med divisionsindelningar, resultat mm hittar du under rubriken tävling på SGDFs hemsida, www.sgdf.se .

Täby GK representationslag 2021

D50   Lag 1 & 2       Sandra Ring

D60   Lag 1              Maja Hedén

D60   Lag 2              Monica Nordin

D70   Lag 1              Maja Hedén

H40   Lag 1              Magnus Sahlström

H50   Lag 1              Kent Nordgren

H50   Lag 2              Niklas Sköldengen

H50   Lag 3              Stefan Petersson

H60   Lag1,2 & 3     Jonas Pers

H70   Lag 1 & 2       Ronny Winberg

H80   Lag 1              Sven Thorselius

Utmaningen

Sedan slutet av 1990-talet har våra seriespelslag på herrsidan mötts på Pingstaftons morgon i en mycket rolig och lätt prestigeladdad kamp mot varandra. Men utökar lite bland de yngsta och äldsta för att säkerställa ett komplett deltagande. Vi behåller spelformen, dvs varje ålderskategori ställer upp med ett 12-mannalag och spelformen är densamma som Stockholmsdistriktets gamla seriespel match.  -Fyrbollar med en representant från vardera kategori, spel enligt slagspelsreglerna men man räknar hål för hål som i match mot de tre övriga i bollen.

H30/40 spelar från tee 60, H50 från tee 58, H60 från tee 54 och H70/80 från tee 49.