Torsdagstävling

TORSDAGSTÄVLINGEN 2021

Torsdagstävlingen spelas vid 13 tillfällen denna säsong. För att få deltaga krävs att du är medlem, senior och man. Första tävlingen är den 3 juni. Tävlingsformen är slaggolf (max + 5 per hål) Priser tilldelas top 4 efter varje tävling i form av presentkort som kan användas i shopen och restaurangen på klubben. 

I år kommer vi att ha ett startförbud vid lunch med första start 12:17 och ett på eftermiddagen. Det på eftermiddagen är kl. 16:00 men kommer att justeras senare på säsongen för att passa solens nedgång.

Inom dessa startförbud kommer tävlingen att lottas. Viktigt när du anmäler dig är att Du svarar på frågan om Du vill spela på lunchen (12:17-ca 13:30) eller på eftermiddagen (16:00-16:17). Anmälningstiden för att vara med i dessa lottade startförbud utgår på tisdagen kl. 17:00. Vid överanmälan gäller anmälningsordning. Startlistan publiceras onsdag klockan 11:00

Dessutom går det som vanligt bra att boka sin egen tid och spela med valfri starttid och valfri partner. I detta fall behövs ingen föranmälan utan anmälan görs på plats innan start.

När reception/shop är stängd sker anmälan innan start på greenfee verandan och scorekort skrivs manuellt.

Torsdags Finalen. Torsdags finalen spelas över 36 hål helgen 25-26 september. Dina fyra bästa torsdagar räknas och är du bland de 30 första på rankingen är du kvalificerad till finalen. För att se den sammanlagda ställningen kan ni gå på valfri torsdagstävling i MinGolf, scrolla ner och klicka på order of merit.

Inom TORSDAGS tävlingen finns också running eclectic där spelaren efter varje avslutad runda skall välja om han vill låsa ett resultat på något hål genom att ringa in hålets nummer på scorekortet. För att få deltaga i eclectic behöver du köpa TORSDAGS säsongskort. Det sitter en aktuell resultatlista på eclecticen inne i herrarnas omklädningsrum på väggen direkt till vänster. 

TORDAGS startavgift per starttillfälle är 100: -

TORSDAGS säsongskort 2021 1000: -      800:- i år p.g.a av färre tävlingstillfällen än normalt.