Tävlingskommitténs vandringspriser

Prisskåp

Prisskåpet i början av säsongen, Alla vandringspriser, aktuella såväl som inaktuella, är här samlade på ett begränsat utrymme. Under vintern får årets pristagare låna hem priset och ställa det på sin egen spiselhylla. Till vissa priser hör en replica eller en liten tennbägare, som pristagaren får behålla. I bilderna nedan visas TKs aktuella vandringspris.

Klubbmästare. Damer och Herrar. Pristagarna får en liten tennbägare på höstmötet samt en inskription på KM-tavlan i klubbh

KM Juniorer pojkar och flickor, ny från 2011. Pristagarna får en liten tennbägare på höstmötet.

KM D35. Mässingsgryta skänkt av Britt Friström. Pristagaren får en liten tennbägare. på höstmötet.

KM D50/60. Marshall Trophy. Skänkt av Inger o John Marshall. Pristagaren får en liten tennbägare på höstmötet.

KM H35. Skänkt av IWAKI Pumpar. Pristagaren får en liten tennbägare på höstmötet.

KM H45. Tennmugg. Skänkt av Lasse Thelin / Dunlop. Pristagaren får en liten tennbägare på höstmötet.

Skålhamracupen. Instiftad av TK.

Mix-Cupen. Come on Darling. Instiftad av TK.

Runstenen. Instiftad av TK. Pristagaren får en liten replica av glas.

Torsdagstävlingen. Slägghammaren på träplatta, som är tillverkad av Bengt Grimsby. Instiftad av TK. Pristagaren får en replica i form av en liten stifthammare.

Thures Trofé. Kristallvas. Skänkt av Thure Holmström. Pristagaren får en liten replica i glas.

TK-Masters. Buddahuvud. Skänkt av Bertil Falk.

Utmaningen. Tennfat. Prestigemöte mellan herrarnas olika seriespelslag.

Stig Ericssons Minne. Stort tennfat. Tävlingen spelas till minne av klubbens grundare, bokhandlare Stig Ericsson.

Replikor för vandringspriserna till Thures Trofé, Runstenen och Torsdagsfinalen