Medlemskap

Täby Golfklubb är en traditionell medlemsklubb med ett stort utbud av aktiviteter för de flesta golfspelare. Barn och ungdomsverksamhet är något vi satsar extra mycket på. Banan och klubben rankas ofta högt i olika mätningar, andra ledord för vår verksamhet är trivsel, service  & kvalité.

Välkommen!

Bokningsregler

En person får ha två aktiva bokningar tider inom sin kategoris respektive bokningsregler.

Utöver dessa två bokningar tillåts nu även en så kallad "spontanbokning". Den kan bokas som tidigast kl. 16,00 dagen före spel. Tiden bokas som vanligt i MinGolf.

Avbokning

Två timmar innan utsatt starttid får avbokning ske. Senare avbokning debiteras med halv gällande greenfee.

Fullvärde

Alla dagar: Fritt spel alla tider, bokning möjlig upp till 150 dagar i förväg.

Helg: Fullvärde medlem har ensamrätt att boka tid före kl 13 för sig och sina gäster

Vardags

Vardag (måndag-fredag): Fritt spel alla tider, bokning möjlig upp till 30 dagar i förväg.

Vid spel på helgdagar (lör, sön och alla röda dagar) gäller, vid sällskapsspel Gäst till medlem-greenfee, och vid tävling, tävlingsgreenfee. Vardagsmedlem kan delta i KM och Kategori KM utan att betala tävlingsgreenfee.

Morgon & eftermiddag

Tisdag-fredag: Fritt spel före kl 9:00 enligt gällande bokningsregler

Alla dagar: Fritt spel alla tider efter kl. 15.00, bokning möjlig upp till 30 dagar i förväg.

Max 25 ronder per säsong.
Övriga tider gäller spel mot Gäst till medlem-greenfee alternativt tävlingsgreenfee. Morgon & Eftermiddagsmedlem kan delta i KM och Kategori KM utan att betala tävlingsgreenfee.

Junior

Alla dagar: Fritt spel alla tider, bokning möjlig mer än 30 dagar i förväg.

Greenfeegäster

Vardag: Greenfeespel alla tillgängliga tider, bokning möjlig upp till 30 dagar i förväg
Helg: Greenfeespel alla tillgängliga tider efter kl. 13.00, bokning möjlig upp till 30 dagar i förväg.

(Före kl. 13 endast som gäst till Fullvärde medlem).