Medlemskap och medlemsförmåner

Mervärden för Fullvärdiga medlemmar 2018

Företräde till medlemsspel under lördag och söndag.

Rätt att delta i utbyte med Bro Bålsta GK och prel Sollentuna GK. Samarbetet kommer 2018 att omfatta utbyte av tider måndag till torsdag hela säsongen.

Utbytet under semesterperioden med Arninge GK fortsätter med fritt spel från veckan efter midsommar tom första veckan i augusti.

Förstärkt Gäst-till-medlemsrabatt med möjlighet att boka spel på alla tider - minimum 25% rabatt på ordinarie greenfee för upp till tre gäster i bollen

Lördag efter kl 15 fritt spel för en gäst.

Barn upp till 12 år har fritt medlemskap

Fria rangebollar

20 % rabatt på profilkläder i shopen

En timmes träning i TrackMan tillsammans med någon av klubbens tränare.

Vid lektioner ingår Trackman/ annan studioutrustning utan extra avgift

Fullvärdiga medlemmar i åldern 22-29 behöver ingen aktiepost för att få del av förmånspaketet ovan

Mervärden för Vardagsmedlem

Vardagsutbyte med Arninge GK under semesterperioden

Fria rangebollar – 20 hinkar

Rätt att delta i KM och Kategori-KM utan tävlingsgreenfee (Gäller även kategorin M&E)

För juniormedlemmar utformas speciella förmånspaket med rabatter på träning, rangebollar och profilkläder.

Lämna ert telefonnummer så ringer vi upp och berättar mer om Täby Golfklubb.