Medlemsförmåner

Mervärden för Fullvärde medlemmar

Företräde till medlemsspel under lördag och söndag.

Utbyte med Bro Bålsta, Wäsby och Sollentuna GK. 2021 har vi ett samarbete med Bro Bålsta, Wäsby och Sollentuna GK. Det innebär att fullvärdemedlem kan spela två gånger på varje klubb utan att betala greenfee. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad. Värde ca 3000 kr.

Avtalet innebär att varje klubb upplåter 30 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. Av de 30 tillgängliga starttiderna får maximalt 10 starttider bokas av medlemmar från en av de tre andra klubbarna.

Avtalet gäller inte i samband med tävling, gruppbokningar eller andra event.

Ring för att boka För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns bokningsbar tid enligt 30-avtalet. De registrerar därefter din starttid i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 30-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.

Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” får du inte boka ny tid enligt avtalet förrän efter en månad.

Samarbetet kommer 2021 att omfatta utbyte av tider måndag till torsdag fr.o.m 4 maj t.o.m 30 september.

Utbytet under semesterperioden med Arninge GK fortsätter med fritt spel från midsommarafton t.o.m 1 augusti. Gäller även Fullvärde Juniorer.

Förstärkt Gäst-till-medlemsrabatt med möjlighet att boka spel på alla tider

Fria rangebollar – till ett värde av 1000 kr, därefter upp till 50% rabatt vid påfyllning av ditt SOLO rangekort

Medlemsrabatt vid Golfträning i Täby Golf Akademi. ”mer träning för fler”

Fullvärdiga medlemmar i åldern 22-29 behöver ingen aktiepost för att få del av förmånspaketet ovan