Information angående coronaviruset

Till följd av coronavirusets spridning så jobbar vi på klubben med hjälp av de råd och rekommendationer från myndigheter och svenska golfförbundet med nya förhållningssätt för att du som medlem och gäst ska känna dig säker när du besöker Täby Golfklubb.

Dessa nya riktlinjer kommer att publiceras i nyhetsbrev och hemsida när vi kommer närmare öppning för säsongen. Det för att det kan komma nya direktiv från myndigheter dagligen och vi vill vara så uppdaterade som möjligt när vi öppnar.

Ni som är med i någon träningsverksamhet på klubben (privat eller grupp) för tillfället ber vi vara extra norgranna med

• Stanna hemma om du känner minsta symtom som snuva, hosta eller feber
  • Tvätta händerna före och efter träning
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Använd gärna handsprit
  • Undvik att låna varandras utrustning
  • Vid eventuell sjukdom avvakta minst två dygn efter det att du blivit helt symtomfri innan du kommer på träning eller bokar en ny lektion

Vi tränar gärna men gör det säkert! Vi sätter våra spelare och anställdas hälsa främst.

Läs gärna svenska golfförbundets riktlinjer här https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/