Information inför seriespel på Täby GK div 1 herrar

19-21 juli

Praktisk information inför seriespelet på Täby GK den 19-21 juli. Ni som ännu inte bokat inspelsvarv gör det via receptionen 08-510 232 61.

Kaptensmötet sker i Täby GKs klubbhus klockan 19.00 onsdagen den 18 juli. På mötet vill vi ha in samtliga golf ID på de spelare som är uttagna samt preliminär laguppställning för första varvet.

Drivingrange Täby GKs drivingrange är drygt 200 meter lång med en allmän väg i slagriktningen. Det är helt förbjudet att slå bollar utanför den klippta delen av rangen. Vi vill att ni som ledare/coacher hjälper oss genom att påtala detta för era spelare.

Fakturering av kostnader på klubben Vår krögare har förberett listor för respektive klubb och fakturerar all förtäring. Det ni behöver är att lämna klubbens faktureringsadress och eventuell referens. Samma sak gäller kansliet för shop/range.

Middag på klubben Torsdag den 19 juli kommer restaurangen servera en Tacobuffé som står färdig direkt efter andra varvets avslutande. Fredagen den 20 juli drar vi igång grillen och serverar en grillbuffé direkt efter rond 2. Vi vill att ni som önskar äta bokar genom telefon 0708-704 800 alternativt skalhamra@hotmail.com

Vagnar Vi har begränsat med vagnar därför är det bäst att

Starttider Vi kommer köra start från två tees klockan 08.00 samt 13.00 alla dagar.

Har ni ytterligare frågor vänligen kontakta tävlingsledare Andreas Johansson 073-696 99 54