Kansliet informerar

Höstscramble 4 oktober 2015

I morgon söndag spelas Höstscramble på Täby GK. Vi har 23 lag anmälda och första start är klockan 0900. Receptionen öppnar klockan 07.30 och vi samlas på puttinggreenen klockan 08.30 för tävlingsinformation. Anmälningsavgiften är 200 kr per person inklusive lunch samt kaffe och korv under ronden. Tävlingsgreenfeen är 275 kr för icke medlemmar.

GIT systemet nere igen…

Som du säker sett har det inte gått att boka starttider de senaste dagarna, felet beror på att SGF har genomfört en större och planerad uppdatering av golfens it system (GIT) som inte har fungerat alls. Informationen från SGF är mycket knapphändig och vi vet inte när man räknar med att systemet kan återtas i drift. I skrivande stund är systemet nere (lördag klockan 11.30) vilket innebär att det inte går att boka tider i systemet varken via min golf eller tidbokningen. Alla klubbar i landet är drabbade.

Vid frost…

I samband med att temperaturen sjunker under noll och vi har frost på greenerna är det absolut förbjudet att spela på och beträda greenytan. På bilden ser man ett exempel på hur det ser ut på våren… Tack för visad hänsyn.

 

Hälsningar från Täby GK

 

 

 

Kommentarer