klubbchefen informerar

5 oktober 2015

Banans Frivilliga Arbetsgrupp

Deltagarantalet stiger nu för varje arbetstillfälle! Syftet med BFA är att i största möjliga mån ge avlastning för vår anställda banpersonal så att de i första hand kan fokusera på de direkta spelytorna. BFA är också involverade i projekt på banan som t.ex. renovering av bunkrar och tees.

Arbetet styrs av klubbledningen med utgångspunkt från den åtgärdslista som vi just nu kallar 100-listan. Praktiskt fungerar det så att Täby GK skickar en kallelse till kommande veckas arbetspass där det finns en önskelista för vad vi vill ha hjälp med. Vi samlas klockan 08.30 tisdag för en kopp kaffe samt genomgång av dagen därefter påbörjas arbetet ca klockan 09.00. Vid lunchtid bryter vi och sammanfattar vad som har hunnits med därefter bjuder Täby GK på lunch.

Nytt from 2016 är att Lars, Linus eller Leif Granstad kommer genomföra ett en timmes långt träningspass för de som jobbat samma dag. Träningen är kostnadsfri. Dessa pass genomförs från det att rangen öppnar till dess att rangen stänger, med sommaruppehåll.

Efter 2016 års golfsäsong kommer vi dessutom att erbjuda en resa för de som deltagit frekvent.

Har du frågor kring detta vänligen kontakta klubbchef Lars Tingvall genom lars@tabygk.se

31 oktober är sista datum för kategoriändring eller begäran om utträde

Du som önskar ändra din kategori inför 2016 måsta göra det senast den 31 oktober 2015. Innan dess kommer styrelsens förslag på kategorisystem 2016 finnas tillgängligt via hemsidan.

Höstgreenfee

Från och med den 5 oktober är greenfeen 300 kr för alla under vardagar, inga rabatter gäller. Helgpriset är 400 kr, gäst till medlem betalar 300 kr.

Banan

Vi kommer att hålla banan öppen så länge som möjligt och informerar löpande via hemsida/nyhetsbrev. Nu när banan är mjukare än vanligt blir både nedslagsmärken och torvor extra stora. Vi vädjar till er som spelar att vara extra noggranna med lagning så att vi kan behålla banans fina skick, det är också viktigt att respektera skyltarna som säger banan stängd vid frost. På bilden ser man resultatet av när man går på en frusen green.

Det börjar dra ihop sig…

Från och med tisdagen den 13 oktober gäller bollränna för alla starttider. Tidbokning och reception stänger för säsongen från samma dag, därefter finns vi på plats måndag tom torsdag mellan 09.00-15.00 OBS om du har ett ärende du vill ha hjälp med ber vi dig ringa innan då kansliet kan vara obemannat även under dessa tider.

Restaurangen har öppet till och med den 18 oktober. Andreas och Mia kommer fortsätta servera sin goda mat på Täby GK även under 2016 vilket vi är glada för! Eventuella tillgodohanvenden på bunkerkontot går bra att spara till kommande golfsäsong.

 

Hälsningar från Täby GK genom klubbchef Lars Tingvall

 

 

Kommentarer

Fler artiklar