Klubbchefen informerar

15 mars 2018

Söndagen den 19:e augusti i år kommer vi på Täby GK att anordna Svenska Mästerskapen i Speedgolf.

Speedgolf är en relativt ny form av golfutövande som handlar om äkta golf spelad på så kort tid som möjligt. Denna lite mer konditionskrävande golfform har potential för att både bredda sporten, göra den mer tillgänglig (eftersom speltiden minskar drastiskt) samt öka motionsaspekterna med golf.

Eliten springer snabbt och spelar i närheten av och ibland till och med under par. Motionärer joggar och spelar ändå förvånansvärt bra. En rond brukar motsvara ca 7-8 km löpning, ett rejält konditionspass oavsett intensitetsnivå. Det är en golfform som växer ordentligt i flertalet länder, du kanske såg TV-sportens inslag om British Speedgolf Championship i höstas?

länk https://www.svt.se/sport/golf/speedgolf-ska-revolutionera-sporten/  När förra årets SM avgjordes i Oskarshamn vann Lars Cederqvist med 70 slag på 49 minuter!

Efter 4 år på Oskarshamns GK spelas i år SM på Täby GK och samtidigt uppstår en möjlighet för företag att exponera sitt företag och eller varumärke.

Som företagare och medlem i Täby GK erbjuds du nu en möjlighet att teckna två olika typer av sponsorskap i samband med denna tävling.

Titelsponsor

Pris10.000 kr, endast en titelsponsor kommer att engageras så det blir först till kvarn

1. Företagsnamnet/varumärket ingår i tävlingens namn och används i all kommunikation och officiella sammanhang. Tävlingens namn är inte spikat ännu, men det kommer att vara något i stil med Swedish Speedgolf Championship. Med titelsponsor blir det ”Sponsornamn Swedish Speedgolf Championship”.
  2. Företagsnamnet/varumärket listas i alla skrivelser där tävlingens sponsorer visas, t.ex. inbjudan, tävlingsinfo, mm.
  3. Möjlighet till uppsättning av fysisk reklam i form av flagga, roll-ups eller liknande vid start/målområdet. Titelsponsorn får första valet av plats för maximal exponering.

Medsponsor

Pris 5.000 kr, utrymme finns för ett flertal medsponsorer

1. Företagsnamnet/varumärket listas i alla skrivelser där tävlingens sponsorer visas, t ex inbjudan, tävlingsinfo, o dyl.
  2. Möjlighet till uppsättning av fysisk reklam i form av flagga, roll-ups eller liknande vid start/målområdet. OBS: titelsponsorn får dock första valet av plats

För att underlätta planeringen av evenemanget vill vi gärna få klart med sponsorer i god tid tills vi går ut brett med inbjudan. Är du intresserad eller vill veta mer vänligen kontakta Täby GK genom reception@tabygk.se så snart som möjligt.

Extra arbetsdagar på banan Från och med mars 2018 kommer vi att genomföra en lite större arbetsinsats på banan vare månad där du som medlem kan hjälpa till ungefär på samma sätt som vid en städdag! Arbetet leds av vår banpersonal med stöd av medlemmar i BFA, frivilliga arbetsgruppen. Alla medlemmar som vill hjälpa till är mer än välkomna! Vid första tillfället kommer vi fokusera på insamling av ris samt eldning.

Vi samlas på klubben från klockan 08.30 arbetet pågår fram till klockan 13.00 ca därefter bjuder vi på enklare förtäring. Välkommen!

Hälsningar Täby GK genom Klubbchef Lars Tingvall