Klubbchefen informerar

När öppnar vi banan?
Vintern ser ut att bita sig fast ett tag till och vi arbetar just nu med en plan som innebär att vi genomför städdag samt öppning av banan den 21 april. Detta är såklart helt väderberoende och datumet kan fortfarande komma att ändras.

European Tour i longdriving

Fredag och lördag 4 & 5 maj arrangerar Täby GK en Europatourtävling i longdriving. Longdriving är en spännande tävlingsform som har en potential att bredda golfen på samma sätt som t.ex. speedgolf.

De bästa spelarna når en slaglängd upp till mellan 350 och 400 meter!

Förberedelserna pågår för fullt och vi räknar med att kunna få bra exponering i media. Vi söker nu en titelsponsor till detta event. I samband med tävlingen arrangerar vi en Pro-AM där man som sponsor kommer kunna bjuda in spelare som får möjlighet att spela tillsammans med några av tävlingsdeltagarna samt medverka vid en uppvisning fredagen den 4 maj. Om du som företagare är intresserad av att veta mer om vad detta skulle innebära är du välkommen att kontakta oss på klubben.

Kan du tänka dig att stötta ungdomsverksamheten i Täby GK?

Täby GKs ungdomsverksamhet Team Täby drivs idag helt utan bidrag från klubben och har därmed inga kostnader som belastar övriga medlemmar. Detta gör oss unika i golf-Sverige. Verksamheten finansieras främst genom träningsintäkter, sponsorer samt arrangemang av tävlingar som Svea Leasing JMI junior open.

Ambitionen med klubbens ungdomsverksamhet är att erbjuda så mycket bra golfträning som möjligt för som många som möjligt. Tack vare det fina samarbetet med TeeView har vi under de senaste åren expanderat verksamheten rejält och idag tränar över 300 barn och ungdomar regelbundet. Detta är en mycket viktig bas för rekrytering av nya medlemmar och som bonus har vi dessutom avancerat ordentligt på Sveriges juniorranking de senaste åren.

Ett sätt för att ge Team Täby nya intäkter vilket kan ge ännu bättre ungdomsverksamhet i olika former är att vi nu erbjuder alla medlemmar att bli - "Privat juniorsponsor".

Vad ingår?

• Den fina känslan av att göra gott för kommande generationer!
  • Välkomstmail med tack för att du stöttar Team Täby
  • Bricka till golfbagen med text ”Team Täby Juniorsponsor 2018”
  • Ditt namn på hemsidan under Junior-sidorna
  • Inbjudan till tävling18 hål - ”Team Täby Juniorsponsor” Du och en vän deltar kostnadsfritt). Tävlingen genomförs en lördag eller söndag i mitten/slutet av september 2018 (närmare info kommer). Spelformen är lagtävling med 2 spelare per lag med bästboll, plus en junior med i varje boll, vi lottar ihop om man inte har en partner att spela med.
  • Sammanfattande mail efter säsongen där vi informerar om vad Team Täby har genomfört under säsongen

Hur gör du?

• Sponsringsbelopp 2018 är 502 kr (vi delar Swish-kontot med övriga klubben så en udda siffra gör det enklare att boka pengarna på Team Täbys konto)
  • Swisha 502 kr till Täby GK med Swish-nummer 123 032 01 19. Ange "Juniorsponsor 2018, Förnamn Efternamn" som text
  • Ange namn och email nedan, klicka sedan i kryssrutan vid "I'm not a robot" och klicka till slut på "Skicka"-knappen. Då kan vi skicka email med tack och hålla kontakten.

Tack för att du ställer upp och stöttar Team Täby 2018!

Hälsningar Täby GK genom klubbchef Lars Tingvall