Täby GK söker medarbetare till vår reception och shop

Vi söker en 100% säsonganställning men även timanställd extrapersonal.

Strax norr om Stockholm, på en halvö Vallentunasjön, byggdes på 70-talet en omväxlande bana i en fantastisk natur i direkt närhet till vattnet. Klubben är medlemsägd och värdesätter förstklassig service och familjär känsla. Vi är en aktiv klubb med en stor verksamhet.

Vad vi söker?
Vi söker en medarbetare till vår reception och shop. Tjänsten sträcker sig till Mars – Oktober, kan bli fast anställd för rätt kandidat.
Du kommer att vara en del av teamet som välkomnar våra gäster vid ankomst och önskar dem en trevlig dag. Våra medlemmar och deras gäster är vårt fokus, där vår målsättning är att ge den bästa och trevligaste servicen inom golfen.

Vi söker dig som är en driven, engagerad, positiv och noggrann person, gärna med tidigare erfarenhet från receptionsarbete och butiksförsäljning. Att ge service av högsta kvalitet är naturligt för dig, där vi även tror att du är nyfiken och framåt. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är van att arbeta under en tidvis hög arbetsbelastning. Viktigast att du har ett eget driv, kan ta tag i det som behöver göras och gillar att ha egna ansvarsområden i en rolig och stimulerande miljö.

Dina arbetsuppgifter består av receptionsarbete samt försäljning i shopen. Vi är ett relativt litet och sammansvetsat team, varför arbetsuppgifterna kan vara omväxlande. Ett fokusområde är vår kommunikation, vana vid sociala medier eller annan erfarenhet av kommunikation är ett plus. Vi ser gärna att du spelar golf eller har bra kännedom om spelet.
B-körkort och tillgång till bil är viktigt då vi saknar kollektiva kommunikationer.
Arbetstiden innefattar även helgarbete.

Din ansökan med referenser vill vi gärna att du skickar omgående, intervjuer sker löpande.
Tillträde mars/april -23
Vi söker även extra timsanställd personal till receptionen under säsongen, skriv i ansökan om vilken tjänst du är intresserad av.

Vid frågor kontakta till Vd/klubbchef Robert Edholm på 08-510 232 61

Ansökan skickas till robert@tabygk.se