Sammanfattning av årets ungdomsverksamhet som går under samlingsnamnet Team Täby

Nu lider golfsäsongen mot sitt slut och planeringen inför 2016 är redan igång. Eftersom vi inför 2015 års säsong beslutat att flytta tillbaks idrottsverksamheten från Tee View för att driva den själva stod vi förra hösten inför en större förändring än vad man som enskild medlem kanske känner till. Fördelen med nuvarande upplägg är att allt ekonomiskt överskott tillfaller golfklubben samtidigt som det ställer väsentligt högre krav på vår egen organisation, både anställda och ideella.

2015 är utan jämförelse det bästa året någonsin för Team Täby både ur ett idrottsligt såväl som ett ekonomiskt perspektiv.  Vårt fokus ligger och kommer alltid att ligga på att ha en så bred verksamhet med så många barn och ungdomar i träning som möjligt.

I år har vi haft många fina tävlingsresultat. En rad segrar och topp placeringar på JMI Touren, tre spelare har spelat kval till Europatouren, två spelare har kvalat till Nordea Nordic League, två spelare spelar på College i USA, fyra går på golfgymnasium i Sverige, en spelare är nu utbildad TD för SGDF tävlingar, två spelare slutade i en meriterande topp 5 placering på SKANDIA Cup riksfinal.

Tack vare detta har vi aldrig varit bättre rankade i landet, vi har fler ungdomar i träning än någonsin och samtidigt fler engagerade föräldrar och ledare på alla nivåer.

Verksamheten bär för första gången sina egna kostnader vilket var ett av kraven från klubbstyrelsen. Vi kommer komma tillbaka till årets ekonomiska utfall för Team Täby mer i detalj, i samband med kallelsen till ordinarie årsmöte och bolagsstämma.

Svea Leasings värdefulla sponsorbidrag har gett rejäl kraft i rätt riktning. Tusentals ideella timmar har levererats av föräldrar och ledare, ingen nämnd, ingen glömd. Ett stort tack till Er alla!

Just nu pågår planeringen inför 2016 för fullt, vi har tagit emot och värderat viktig feedback från föräldrar och ledare. Som i all verksamhet kan man alltid bli ännu bättre vilket vi hoppas bli redan under kommande säsong.

Planering av träningsverksamheten är i stort sett färdig, vi räknar med att ha satt de sista detaljerna inom kort och lanserar därefter kommande års erbjudande under mitten av november vilket är tidigare än någonsin.  Allt kommer postas via nyhetsbrev och hemsida så fort det är färdigt.

 

Hälsningar från Team Täby genom klubbchef Lars Tingvall samt junioransvarig Johan von Reedtz.

 

Kommentarer