Styrelsen i Täby Golfklubb

Jan-Olov Mählkvist

Hcp: 19,3

Medlem i Täby sedan: 1981

Favoritplats på banan: 5:e hålets fairway en sommarkväll med solnedgången i ryggen. Titta bakåt mot 4:e hålet och ut över vassen och sjön. En vacker vy som ger inspiration inför det långa slaget in mot greenen.

Medlem i Täby för att: Banan är fantastisk - omväxlande med vackra och utmanande hål som jag aldrig tröttnar på. Och i klubben har Ann-Mari och jag många släktingar och vänner som vi gärna spelar tillsammans med.

Hans Danielsson

Ledamot samt vice ordförande

Medlem sedan: 1985

Hcp: 9,0

Det bästa med golf: Jag gillar tävlingsspel. Spelar i seriespelet med H65. Jag är även distriktsdomare.

Ronder per år: Spelar ca 100 ronder per år, varav ett trettiotal på andra banor. Har avverkat ca 150 banor i Sverige.

Medlem i Täby för att: Täby har en bana jag aldrig tröttnar på och som ständigt förbättras. Utmanande, kuperad skogsbana med många knepiga lägen och man får verkligen använda alla slag i bagen.

När jag inte spelar på banan: Spanar jag efter någon av det sextiotal fågelarter som vistas på området eller plockar svamp i skogen.

Kent Nordgren

Ledamot samt sekreterare

Medlem sedan: 1994

Hcp: 1,5

Favoritplats på banan: På fairway, speciellt hål 15

Jag är medlem i Täby för att: Täby är den roligaste, mest omväxlande, utmanande bana av de cirka 225 banor jag har spelat i Sverige. Närheten till naturen, medlemmarna, banan, banan, banan.

Johan Laur

Ledamot

Hcp: 11,0

Medlem i Täby sedan: 2008

Spelat golf sedan: 1995

Medlem i Täby för att: Jag uppfattar banan som utmanande, omgivningen som tilltalande och jag tror att det är en klubb som på ett positivt sätt kan utvecklas ytterligare på flera plan de närmaste åren.

Favoritslag på banan: En fin greenträff på andraslaget på 3:an är alltid härligt, så även en bra drive på 1:an, men högst upp står nog fina greenträffar på tredjeslaget på både 12:an och hål nr 18.

Gilbert Nordenswan

ledamot

Ulrika Nordqvist

Ledamot
Medlem sedan: 2009

Favoritplats på banan: Inspelet på 11ans green; ett annorlunda, roligt och fantastiskt vackert hål.

Hcp: 15,4

Det bästa med Täby GK: Det är alltid roligt att spela på Täby GK eftersom det är utmanande
och omväxlande bana i en fantastisk vacker miljö. Det är alltid en trevlig stämning på
klubben.

Anders Lydén

Suppleant

Tomas Ringström

Suppleant

Lotta Lundin

Hcp: 9,1

Medlem i Täby sedan: ?

Favoritplats på banan: Inspelet till hål 15, gärna arla morgonstund med solen som sällskap.

Medlem i Täby för att: klubben har en fantastik juniorverksamhet och en runda på Täby GK är alltid en härlig naturupplevelse.