Styrelsen i Täby Golfklubb

Jan-Olov Mählkvist

Hcp: 19,3

Medlem i Täby sedan: 1981

Favoritplats på banan: 5:e hålets fairway en sommarkväll med solnedgången i ryggen. Titta bakåt mot 4:e hålet och ut över vassen och sjön. En vacker vy som ger inspiration inför det långa slaget in mot greenen.

Medlem i Täby för att: Banan är fantastisk - omväxlande med vackra och utmanande hål som jag aldrig tröttnar på. Och i klubben har Ann-Mari och jag många släktingar och vänner som vi gärna spelar tillsammans med.

Hans Danielsson

Ledamot samt sekreterare

Medlem sedan: 1985

Hcp: 9,0

Det bästa med golf: Jag gillar tävlingsspel. Spelar i seriespelet med H65. Jag är även distriktsdomare.

Ronder per år: Spelar ca 100 ronder per år, varav ett trettiotal på andra banor. Har avverkat ca 150 banor i Sverige.

Medlem i Täby för att: Täby har en bana jag aldrig tröttnar på och som ständigt förbättras. Utmanande, kuperad skogsbana med många knepiga lägen och man får verkligen använda alla slag i bagen.

När jag inte spelar på banan: Spanar jag efter någon av det sextiotal fågelarter som vistas på området eller plockar svamp i skogen.

Kent Nordgren

Ledamot samt kassör

Medlem sedan: 1994

Hcp: 1,5

Favoritplats på banan: På fairway, speciellt hål 15

Jag är medlem i Täby för att: Täby är den roligaste, mest omväxlande, utmanande bana av de cirka 225 banor jag har spelat i Sverige. Närheten till naturen, medlemmarna, banan, banan, banan.

Louise Permelin Berg

Hcp: 6,3

Medlem i Täby sedan: 2014 (men har varit medlem tidigare också i två år)

Spelat golf: sedan 1981

Favoritplats på banan+motivering: Sjöhålen framförallt under sommarkvällarna och bäst är hål 15 som är ett mycket bra golfhål.

Medlem i Täby för att: Det är alltid roligt att spela banan, man tröttnar aldrig på den. Kvalitén på banan är dessutom alltid bra. Sen tycker jag golfklubben har en trevlig atmosfär bland medlemmar och gäster, man möts alltid av ett glatt leende.

När jag inte spelar på banan: Arbetar jag med sponsorer och företagssamarbeten i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Tidigare har jag arbetat inom golfen, bl a som högst ansvarig för Sveriges professionella golftour, Nordea Tour.

Johan Laur

Ledamot

Hcp: 11,0

Medlem i Täby sedan: 2008

Spelat golf sedan: 1995

Medlem i Täby för att: Jag uppfattar banan som utmanande, omgivningen som tilltalande och jag tror att det är en klubb som på ett positivt sätt kan utvecklas ytterligare på flera plan de närmaste åren.

Favoritslag på banan: En fin greenträff på andraslaget på 3:an är alltid härligt, så även en bra drive på 1:an, men högst upp står nog fina greenträffar på tredjeslaget på både 12:an och hål nr 18.

Gilbert Nordenswan

ledamot

Ulrika Nordqvist

Medlem sedan: 2009

Favoritplats på banan: Inspelet på 11ans green; ett annorlunda, roligt och fantastiskt vackert hål.

Hcp: 15,4

Det bästa med Täby GK: Det är alltid roligt att spela på Täby GK eftersom det är utmanande
och omväxlande bana i en fantastisk vacker miljö. Det är alltid en trevlig stämning på
klubben.

Björn Gryding

Hcp: 14

Medlem i Täby sedan: 2012

Spelat golf sedan: 2009

Favoritplats på banan: Alla kortklippta gröna ytor där bollen är spelbar, speciellt hålen längs Vallentunasjön.

Medlem i Täby för att:

En härlig golfbana med gemytlig och trevlig atmosfär, gillar lugnet på och vid sidan av banan. Uppskattar även sammanhållningen och gemenskapen inom vår juniorverksamhet i Team Täby.