Styrelser 2020 i Täby Golfklubb och Täby Golf AB

Styrelserna i Täby golfklubb och Täby Golf AB består av följande personer efter val på ordinarie årsmöte respektive årsstämma 28 januari 2020

Jan-Olov Mählkvist

Hcp: 19,3

Medlem i Täby sedan: 1981

Favoritplats på banan: 5:e hålets fairway en sommarkväll med solnedgången i ryggen. Titta bakåt mot 4:e hålet och ut över vassen och sjön. En vacker vy som ger inspiration inför det långa slaget in mot greenen.

Medlem i Täby för att: Banan är fantastisk - omväxlande med vackra och utmanande hål som jag aldrig tröttnar på. Och i klubben har Ann-Mari och jag många släktingar och vänner som vi gärna spelar tillsammans med.

Helena Greisz

Ledamot, vice ordförande
  • Jag 53 år och bor i Täby och har två vuxna barn 22 och 25 år.
  • Började spela golf aktivt när barnen blev lite större och är medlem i Täby GK sedan över 10 år.
  • Engagerad i föreningsliv och har bl.a. varit ordförande i Viggbyholms Ridklubb
  • Arbetar inom fastighetsbranchen och jobbar som förrättningslantmätare sedan 20 år. För nuvarande på Lantmäterimyndigheten i Täby kommun.
  • Vill jobba för att Täby GK ska vara en klubb för alla medlemmar.

Ulrika Nordqvist

Ledamot, sekreterare
Medlem sedan: 2009

Hcp: 15,4

Favoritplats på banan: Inspelet på 11ans green; ett annorlunda, roligt och fantastiskt vackert hål.

Det bästa med Täby GK: Det är alltid roligt att spela på Täby GK eftersom det är utmanande
och omväxlande bana i en fantastisk vacker miljö. Det är alltid en trevlig stämning på
klubben.

Henrik Hedberg

Ledamot
  • Kort om mig: Född 1977 i Karlshamn (Blekinge), bor i Täby tillsammans med min fru, två barn och en hund. Har spelat golf sedan 1990, handicap varierar men i skrivande stund 7,2.
  • Arbete: Försäljningschef och delägare på Prodoc. ”Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik ”
  • Medlem i Täby sedan 2017.
  • Favoritslag: 70 meter kvar till pinnen.
  • Favorithål: 11:an på Täby, fantastiskt promenad ner mot greenen med Vallentunasjön i blickfånget.

Hans Danielsson

Medlem sedan: 1985

Hcp: 9,0

Det bästa med golf: Jag gillar tävlingsspel. Spelar i seriespelet med H65. Jag är även distriktsdomare.

Ronder per år: Spelar ca 100 ronder per år, varav ett trettiotal på andra banor. Har avverkat ca 150 banor i Sverige.

Medlem i Täby för att: Täby har en bana jag aldrig tröttnar på och som ständigt förbättras. Utmanande, kuperad skogsbana med många knepiga lägen och man får verkligen använda alla slag i bagen.

När jag inte spelar på banan: Spanar jag efter någon av det sextiotal fågelarter som vistas på området eller plockar svamp i skogen.

Tomas Ringström

Astrid Åneman

Suppleant 2
  • 23 år uppvuxen i Djursholm och varit medlem på SGK hela min uppväxt tills jag bytte till Täby GK för några år sedan.
  • Kom i somras hem från 4 års college golf på Rutgers University (New Jersey), där jag studerade finans.
  • Jobbar för närvarande på Johnson & Johnson som Commercial Analyst för Norden
  • Precis börjat en kvällskurs i Medicinsk etik på Stockholms Universitet.
  • Vill vara med och skapa en golfbana som kan passa spelare på alla nivåer.