Styrelser 2021 i Täby Golfklubb och Täby Golf AB

Styrelserna i Täby golfklubb och Täby Golf AB består av följande personer efter val på ordinarie årsmöte respektive årsstämma 28 januari 2021

Mats Nordqvist

• Ålder: 57 år
  • Hcp: 9,9
  • Antal år som golfare: 35 år (1985)
  • Arbete: Regionchef på Ahlsell Sverige AB
  • Ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten på kort och lång sikt till en attraktiv anläggning med ett starkt varumärke och med en god lönsamhet för medlemmar och gäster.

Helena Greisz

Ledamot, vice ordförande
  • Jag 54 år och bor i Täby och har två vuxna barn 23 och 26 år.
  • Började spela golf aktivt när barnen blev lite större och är medlem i Täby GK sedan över 10 år.
  • Engagerad i föreningsliv och har bl.a. varit ordförande i Viggbyholms Ridklubb
  • Arbetar som konsult på Torkel Öste Fastighetskonsulter AB.
  • Vill jobba för att Täby GK ska vara en klubb för alla medlemmar.

Henrik Hedberg

Ledamot
  • Född 1977 i Karlshamn (Blekinge), bor i Täby tillsammans med min fru, två barn och en hund. Har spelat golf sedan 1990, handicap varierar men ligger ungefär runt 7.
  • Arbete: Försäljningschef och delägare på Prodoc. ”Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik ”
  • Medlem i Täby sedan 2017.
  • Är med i styrelsen för att få möjlighet att påverka klubben i en positiv riktning samt bibehålla känslan av att vara en familje- och medlemsklubb.

Astrid Åneman

Ledamot
  • 24 år uppvuxen i Djursholm och varit medlem på SGK hela min uppväxt tills jag bytte till Täby GK för några år sedan.
  • Erfarenhet från 4 års collegegolf på Rutgers University (New Jersey), där jag studerade finans.
  • Är tjänstledig från Johnson & Johnson för att genomföra en masterutbildning i Finance & Strategic Management på Copenhagen Business School.
  • Vill vara med och skapa en golfbana som kan passa spelare på alla nivåer.

Fredrik Sörensen

Ledamot
  • Jag är 50 år gammal och har spelat golf i 35 av dessa.
  • Medlem i Täby GK sedan 1992.
  • Nu spelar jag på hcp 10 det ändras snabbare nu med nya systemet.
  • Jag arbetar som vd på Täby Enskilda Gymnasium.
  • Vi måste ta hand om och utveckla vår bana så att den fortsätter att vara en av de roligaste banorna att spela på i Stockholm.

Per Klingvall

• Ålder: 59
  • Hcp: 20
  • Antal år som golfare: ca 30
  • Arbete: Rådgivningschef på SSF Stöldskyddsföreningen
  • Ser fram emot att få bidra och utveckla golfklubben genom ett helhetsperspektiv som omfattar både medlems- och företagsdelen

Lennart Ingefeldt

Ledamot
  • Jag är 64 år och bor på Gärdet i Stockholm med min sambo Christine.
  • Medlem i Täby sedan: 2011
  • Hcp: 18,5
  • Medlem i Täby för att jag bodde i Täby och insåg att det är en fantastiskt bana med ett fantastiskt fint läge.
  • Jag och Christine blev medlemmar i klubben samtidigt med några vänner som vi gärna spelar med. Banan är teknisk med många riktigt roliga hål.
  • I styrelsen representerar jag sannolikt medelgolfaren och vill verka för att utveckla vår vackra bana med varsamhet och hänsyn till den fina miljön.

Carin Gästgivar

Suppleant 1
  • Jag är 53 år och bor i Djursholm tillsammans med min man Per och yngsta dotter Elin som går i gymnasiet. Vår äldsta dotter Hanna har flyttat till Luleå för att studera.
  • Golf har varit ett intresse sedan jag var tonåring, men det är först på senare år jag börjat spela mer regelbundet (handikapp 25,1).
  • Förra året tog samtliga i familjen grönt kort och jag fick medlemskap i Täby Golfklubb.
  • Det var en mycket positiv upplevelse att börja spela på Täbys fina bana. Att den är både vacker och svår gör spelet roligare samt ger möjlighet till fortsatt utveckling för samtliga i familjen.
  • Jag jobbar på Nordea sedan 20 år. Nuvarande uppdrag är en nordisk ledarroll i området att motverka finansiell kriminalitet.
  • Jag har erfarenhet av styrelsearbete utanför jobbet i en bostadsrättsförening i Åre samt tidigare i ett litet aktiebolag.
  • Det känns positivt och intressant med en roll i Täby Golfklubbs styrelse och jag ser fram emot att få möjlighet att verka för klubben fortsatt utveckling.

Jan-Olov Mählqvist

Suppleant 2