Jag vill anmäla lag till Svea Leasing Open Pro-Am 9 juli 2019

Spela Pro-Am med proffsen

Bjud in dina kunder, kollegor, kompisar eller dig själv (tre spelare) på en runda med ett etablerat golfproffs. En upplevelse utöver det vanliga!

Spelformen är bästboll 18 hål där de två bästa scorerna på varje hål räknas. Se även bifogad fil längst ned på sidan.

I Pro-Am-paketet ingår:

• Företagets namn presenteras i program och på deltagarlistor
  • 10 st greenfeecheckar, värde 8000 kr
  • Start-kit
  • Ett tävlingsvarv
  • Fika och lunch
  • Rangebollar och vagn
  • Fina lagpriser
  • Beachflagga vid köp av paket 2

07.30 Incheckning och fika

09:00 Kanonstart vid respektive hål. Under ronden bjuds det på något ät- och drickbart

14.00 Prisutdelning och lunch i klubbhuset

• Pris paket 1 - lag med tre deltagare inklusive ovan - 8950 kr/lag
  • Pris paket 2 - lag med tre deltagare inklusive ovan och en beachflagga som sätts upp på din starttee och får behållas av dig efter tävlingen - 9950 kr/lag

Ange lagnamn, kontaktuppgifter, eventuell kommentar och välj paket. Klicka sedan i kryssrutan vid "I'm not a robot" och klicka till slut på "Skicka"-knappen. Vi hör sedan av oss!

Lagets kontaktperson får ett email med bekräftelse efter att du klickat på "Skicka"-knappen.